Circulaire ademtherapie

Circulaire ademtherapie
Je ademhaling vertelt je veel over je fysieke, emotionele, mentale en geestelijke conditie. Zoals je leeft zo adem je. Zo kunnen bijvoorbeeld kortademigheid, hyperventilatie of benauwdheid voortkomen uit stress, spanning of lichamelijk ongemak en vele andere oorzaken.

Met circulaire ademtherapie herstel je jouw natuurlijke ademhaling en het algemeen welzijn. De methode richt zich op circulair ademen; het verbinden van de in- en uitademing. Hiermee stimuleer je de algehele doorstroming van het lichaam, waardoor emotionele en mentale blokkades worden opgeheven. Het zorgt ervoor dat je diep ontspannen raakt en dat je letterlijk en figuurlijk opgelucht bent.

Circulaire ademtherapie en Zelf-coaching gesprek
Door dit te combineren kun je nagaan hoe je ademhalingsklachten gerelateerd zijn aan je dagelijkse leef- en werkomstandigheden. Zelf-coaching versterkt je eigen inzicht en zelfstandigheid, geeft je meer inzicht en vat op hoe jezelf kunt ‘helpen’ met je (ademhalings)klachten. Je krijgt ook advies voor een goede fysieke houding en ontspanning wat een natuurlijke buik-ademhaling bevordert.

Locatie
Sessies worden gegeven bij Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.