Zelf-coaching met Stembevrijding of Intuïtief schilderen

Zelf- coaching met Stembevrijding
Stembevrijding
Deze sessies helpen je ontdekken wat je met je stem kunt, bijvoorbeeld hoe je jouw geluid ruim en authentiek kan laten klinken. Dat geldt zowel voor je spreekstem als je zangstem. Je stem is je persoonlijke instrument dat een directe verbinding heeft met jouw binnenwereld; het helpt je bewust te worden en tot expressie te brengen wat je op dat moment ervaart.

Zelf-Coaching
Een Zelf-coaching gesprek en Stembevrijding is een mooie combinatie om uitdrukking te geven aan wat er bij je leeft. Je kunt aandacht geven aan datgene wat voor jou van belang is, en dat kunnen onderwerpen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of geestelijk gebied, bijv. spanningen, onzekerheid etc. Maar de insteek kan ook zijn dat je het louter voor je plezier doet, want Stembevrijding is heerlijk! Een sessie kan gedeeld worden door twee personen (met partner, vriend/in, familie, collega)

Praktische informatie
Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk bij Balans, Terburghtweg 3, 5061 LA Oisterwijk. Kosten zijn € 160,- per drie sessies van 45 minuten (per persoon)

Zelf-coaching met Intuïtief schilderen 
Intuïtief schilderen
Deze sessies draaien om het ontdekken van jouw plezier en vrijheid in expressief schilderen. Tijdens het schilderen is er aandacht voor je houding, adem en ontspanning. We werken per keer met een thema en korte meditaties. Je leert om je eigen beeldentaal te begrijpen met jouw eigen intuïtieve inzicht. Schilderen is een heel directe manier om te zien wat je voelt, denkt, ervaart. Het vormt een afspiegeling van je innerlijke beleving van dit moment.

Zelf- Coaching
Een zelf-coaching gesprek en Intuïtief schilderen is een mooie combinatie om uitdrukking te geven aan wat er bij je leeft. Je kunt aandacht geven aan datgene wat voor jou van belang is, en dat kunnen onderwerpen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of geestelijk gebied, bijv. spanningen, onzekerheid etc. Maar de insteek kan ook zijn dat je het louter voor je plezier doet, want Intuitief schilderen is heerlijk om te doen!
Een sessie kan gedeeld worden door twee personen (met partner, vriend/in, familie, collega)

Praktische informatie
Op 1 januari 2022 opende ik “het Schildergrot atelier”, Looierstraat 9, 5061ZL, Oisterwijk. Hier vinden de sessies voor 1 of 2 personen plaats. Schilderezels zijn aanwezig en geprepareerd (gesso) schilderkarton is te koop (per vel € 1,50), we werken op groot formaat. Neem s.v.p. je eigen kwasten mee (verschillende maten, ook grote) naast acryl/gouache verf (geen olieverf). Individueel: € 70,- per uur; met z’n tweeën: € 70,- per uur p.p.

Tip voor een orgineel kado!
Geef je partner, vriendin, familielid of collega een origineel kado door voor diegene alleen of samen een sessie te boeken!


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.