Stembevrijding. Lesaanbod

Workshop-avonden Oisterwijk
Stembevrijding: zingen vanuit je tenen!
Op woensdag 8 februari 2023: 19.00- 21.30 uur € 35,-
Workshop-avonden: locatie de Krekul Oisterwijk, Nicolaas van Eschstraat 30, 5061VT Oisterwijk

Workshop-dagen Oisterwijk
Stembevrijding: zingen vanuit je tenen!
Op zaterdag 25 februari 2023; zaterdag 25 maart 2023; zaterdag 29 april 2023; Op zaterdag 27 mei 2023  10.00- 12.30 en 13.30- 16.30 uur € 75,- (inclusief thee en iets lekkers) per workshopsdag.
Een hele dag voor jezelf! Lekker zingen, dansen, aandacht voor je lijf en adem met qigong en korte meditaties. Om de stem te openen en voluit van zingen te genieten!
Je kunt de workshops los of samen volgen. Voor inschrijving van 4 workshopdagen krijg je een korting van € 20,-
Workshop-dagen locatie: Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk

Cursus Oisterwijk
Stembevrijding: Zingen vanuit je tenen!8 lessen vrijdag vanaf 10 januari 2023. 19.00- 20.30 uur € 150,-

Voor alle workshops en cursussen is de Meedoenregeling te gebruiken

Je stem laten horen om expressie te geven aan wat er in je leeft is een basisbehoefte van ieder mens. Zingen ligt in het verlengde daarvan, het is een heel primaire uitingsvorm. In veel culturen is zingen een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven, van jong tot oud. In onze cultuur lijkt het, zeker als je volwassen bent, voorbehouden aan het talent van een enkeling. Maar dat is niet nodig, want iedereen kan zingen!
Deze cursus/workshop/ sessie geeft je de ruimte om te ontdekken hoe jouw eigen geluid klinkt. Je stem vormt een directe verbinding met jouw binnenwereld, het helpt je bewust te worden van hoe je jezelf op dat moment ervaart. We laten klanken ontstaan vanuit beweging, ontspanning, bewustwording van je houding, met aandacht de adem. Hierbij gaat het niet om prestatie of mooi zingen, het gaat om de vrijheid en de vreugde om je helemaal te laten horen. Je maakt klank en zingt alleen of samen, o.a. op basis van eenvoudige liedjes of melodieën, waarbij we vooral gericht zijn op improvisatie en het ontstaan van je eigen variaties, jouw persoonlijke interpretatie. Naast zingen werken we met meditatie, verstilling en zelfbeschouwing, zodat je steeds kan ervaren en voelen wat er in jou leeft en wat klank met je doet en voor jou betekent.

Sessies
Je kunt ook sessies Stembevrijding doen (voor 1 of 2 personen). Locatie: Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.