Stembevrijding. Lesaanbod

Workshops en cursussen Stembevrijding in Oisterwijk
Workshops
Op woensdag 19 oktober; 14 december 2022; 8 februari 2023: 19.00- 21.30 uur á € 35,-
Alle workshops zijn los of samen te volgen. Aanmelden bij Margo
Locatie: de Krekul Oisterwijk. Nicolaas van Eschstraat 30, 5061VT Oisterwijk
Cursus
8 lessen vrijdag 23, 30 sept; 14, 21, 28 okt; 4, 11 en 18 nov. 2022. 19.00- 20.30 uur € 150,-
Locatie: Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk
Voor alle workshops en cursussen is de Meedoenregeling te gebruiken

Je stem laten horen om expressie te geven aan wat er in je leeft is een basisbehoefte van ieder mens. Zingen ligt in het verlengde daarvan, het is een heel primaire uitingsvorm. In veel culturen is zingen een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven, van jong tot oud. In onze cultuur lijkt het, zeker als je volwassen bent, voorbehouden aan het talent van een enkeling. Maar dat is niet nodig, want iedereen kan zingen!
Deze cursus/workshop/ sessie geeft je de ruimte om te ontdekken hoe jouw eigen geluid klinkt. Je stem vormt een directe verbinding met jouw binnenwereld, het helpt je bewust te worden van hoe je jezelf op dat moment ervaart. We laten klanken ontstaan vanuit beweging, ontspanning, bewustwording van je houding, met aandacht de adem. Hierbij gaat het niet om prestatie of mooi zingen, het gaat om de vrijheid en de vreugde om je helemaal te laten horen. Je maakt klank en zingt alleen of samen, o.a. op basis van eenvoudige liedjes of melodieën, waarbij we vooral gericht zijn op improvisatie en het ontstaan van je eigen variaties, jouw persoonlijke interpretatie. Naast zingen werken we met meditatie, verstilling en zelfbeschouwing, zodat je steeds kan ervaren en voelen wat er in jou leeft en wat klank met je doet en voor jou betekent.

Sessies
Je kunt ook sessies Stembevrijding doen (voor 1 of 2 personen). Locatie: Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.