Qigong (Chi kung)

Individuele sessies Qigong

Qigong
Qigong is een meditatieve bewegingsvorm ondersteund door de adem. Deze vloeiende bewegingen zijn niet gecompliceerd, zodat het meditatieve element op de voorgrond staat. Het verbetert de houding en het lichaambewustzijn, de adem en vitaliteit. We werken met verschillende (delen van) Qigong oefen series en zelfmassage.

Qigong en Zelf-coaching gesprek
Door Qigong te combineren met Zelfcoaching, onderzoek hoe je je huidige fysieke houding kunt verbeteren. Leren om ontspannen te bewegen, staan, zitten en lopen, gerelateerd aan de ademhaling en de buik (je fysieke centrum) staan centraal bij Qigong. Zelfcoaching zal je helpen om fysieke, emotionele en mentale spanningen om te (leren) zetten in ontspanning, daarmee vormt het een erg goede aanvulling voor Qigong. Een goede houding en adem vormen de basis van (het verbeteren van) je gezondheid, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als geestelijk.

Locatie
Sessies worden gegeven bij Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk of in overleg op locatie (bijvoorbeeld een verzorgingstehuis) tegen een kleine extra vergoeding. Kosten zijn €160,- per drie lessen van 45 minuten. De Meedoenregeling is te gebruiken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.