Zelf-coaching voor bedrijven instellingen en scholen

Zelf-coaching
voor bedrijven instellingen en scholen

Het welzijn binnen een bedrijf, instelling of school is in grote mate terug te voeren op het individuele welzijn van de leidinggevenden, de medewerkers en de vrijwilligers. Inner Circle richt zich met Zelf-coaching op de individuele ontwikkeling van de medewerkers, vanuit het idee dat het zakelijke functioneren gebaseerd is op het persoonlijke functioneren.
Centraal staat bewustwording en welzijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en communicatief gebied. Er is aandacht voor preventie, behandeling en het leren omgaan met mogelijke klachten en problemen, waarbij het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid centraal staan Voor een bedrijf, instelling of school betekent dit het verhogen van de professionaliteit,verhoogde zelfsturing en een betere samenwerking door een verhelderde communicatie.

Er worden cursussen, workshops en individuele sessies gegeven.

Zelf-coaching cursus en workshops
Daarbij kunnen, indien gewenst, de cursusonderdelen (zoals gespreksthema’s) op maat gemaakt worden.

Sessies individidueel of samen
In aanvulling op de cursus of workshop, of los daarvan, kun je sessies doen als individuele werknemer, werkgever, docent e.d., of voor twee personen.

Zelf-coaching onderdelen in het kort
Op aanvraag is er een uitgebreide folder beschikbaar.  We werken met twee onderdelen:

Intervisie
Gesprekken op basis van de actuele behoeften en interesses van de deelnemers bijv. omgaan met stress, of spanning.

Een praktijkgedeelte
Met gezondheids- en ontspanningsoefeningen op basis van Mindfulness.
De sta, zit en lig oefeningen zijn eenvoudig en laten zich makkelijk aanleren, doelstelling is om dit zelfstandig thuis toe te kunnen passen, wat ook de werkzaamheden ten goede komt. De oefeningen zijn gericht zijn op ontspanning, verbetering van de (werk)houding, het lichaamsbewustzijn, de adem en vitaliteit.

Locatie: Balans Oisterwijk, Terburghtweg 3, 5061LA, Oisterwijk.
Op verzoek kan de workshop of cursus op locatie georganiseerd worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.