Intuïtief Schilderen. Lesaanbod

OISTERWIJK 2022- 2023
Workshops in Oisterwijk

Thema: zelfportret
Op woensdag 28 september (in de nieuwsbrief stond per ongeluk 26 september) ; 16 november 2022; 4 januari 2023: 19.00- 21.30 á € 35,-. Voor elke workshop is er een bijdrage van € 5,- voor het geprepareerde schilderkarton dat je gebruikt (2 stuks), graag cash te voldoen.
Alle workshops zijn los of samen te volgen. Aanmelden via Margo Didden
Locatie: De Krekul, Nicolaas van Eschstraat 30, 5061VT Oisterwijk

Deze cursus, workshop draait om het ontdekken van jouw plezier en vrijheid in expressief schilderen. Het gaat niet om iets moois te maken of om te presteren, maar om het genieten van jezelf uitdrukken met schilderen. We werken per les met een thema, korte meditaties en starten met een warming-up van beweging en dans. Tijdens het schilderen is er aandacht voor je houding, adem en ontspanning. We bespreken de schilderijen zonder te (be)oordelen, het gaat erom wat je er zelf bij beleeft. Zo leer je je eigen beeldentaal begrijpen met jouw eigen intuïtieve inzicht. Schilderen is een heel directe manier om te zien wat er bij jou op dat moment leeft, wat je voelt, denkt, ervaart. Het vormt een afspiegeling van je innerlijke houding. En het is heerlijk om te doen!

Praktische informatie: 
Schilderezels zijn aanwezig en schilderkarton is te koop, we werken op groot formaat. Neem s.v.p. je eigen kwasten mee (verschillende maten, ook grote) naast acryl/gouache verf (geen olieverf). Aanmelding via: Margo Didden, Inner Circle

Sessies
Je kunt ook sessies Intuitief schilderen doen (voor 1 of 2 personen) in de Schildergrot, Looierstraat 9, 5061ZL, Oisterwijk.

Ervaringen van cursiste Natasha
Het intuïtief schilderen heeft zeker iets op gang gebracht bij mij. Ik ben erachter gekomen hoe het me kan helpen bij het toelaten en doorleven van emoties. Ik kan de neiging te hebben deze weg te stoppen, althans probeer ze soms teveel onder controle te houden en in het schilderen vind ik een uitlaatklep. Vooral het werken met mijn handen vind ik heerlijk. Dankjewel dat ik dit heb mogen ervaren bij jou. Dank voor je fijne, inzichtgevende begeleiding. Mooi hoe je je eigen ervaringen daarbij gebruikt en verbanden legt.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.