Inner Circle – Door en voor wie

Inner Circle door wie
Inner Circle is de praktijk van Margo Didden, opgezet vanaf 2001. Ik ben erkend therapeute, coach en docente.
Door jarenlange ervaring (ruim 30 jaar), verschillende opleidingen en reizen heb ik een eigen zienswijze ontwikkeld die een brug vormt tussen Oosterse en Westerse filosofie, leefwijze, inzichten en methodes. Deze benadering vormt de basis van alle sessies, workshops, cursussen en retreats.

Inner Circle in de praktijk

Sessies zijn, naast behandeling, gericht op het vormen van je eigen inzicht en zelfwerkzaamheid. Er is een wisselend lesaanbod met workshops, cursussen en retreats, centraal staat daarbij om “te (leren) leven en werken op basis van je eigen inzicht”. Er wordt gewerkt met verschillende methodes om ontspanning en bewust-zijn te bevorderen om je fysieke, emotionele, mentale en geestelijke draagkracht en rust te verstevigen.

Inner Circle voor wie
Iedereen kan bij mijn praktijk terecht, zowel kinderen, jongvolwassenen, volwassenen als ouderen. Ik werk voor bedrijven, instellingen, scholen en particulieren in binnen- en buitenland. Ik heb een eigen praktijk waar in alle rust, veiligheid en met respect gekeken kan worden naar je vragen en/of problematiek. Indien gewenst werk ik tevens op locatie.

Inner Circle waarvoor
Denk aan het verbeteren van:

Je lichamelijke gezondheid: 
Bij pijn in de nek, schouders, rug, spieren, gewrichten of hoofdpijn. Bij RSI, vermoeidheid, slapeloosheid, constipatie,  spijsverteringsklachten, ademhalingsproblemen e.d.

Je emotionele en mentale draagkracht: 
Bij spanningen, stress, burnout, depressie, rusteloosheid, onzekerheid, (faal)angsten, minderwaardigheidsgevoel, piekeren, rouwverwerking, problemen met hooggevoeligheid, problemen met zelfvertrouwen, concentratie, doorzettingsvermogen, het omgaan met emoties. Je relatie met je omgeving, je partner, ouders, familie en kinderen, collega’s en leidinggevenden.

Je maatschappelijke positie:  
Bij problemen op het werk en in je functioneren, twijfel rond beroeps- en studiekeuze. Bij vragen over je  individuele talenten, passies en capaciteiten, je plus- en groeipunten, e.d.

Je sociale en communicatieve vaardigheden: 
Bij moeite met (sociaal) contact maken, weinig besef van eigenwaarde, problemen met jezelf uiten, in het openbaar spreken, presentatie, creativiteit, e.d.
 
Je intuitie en spiritualiteit: 
Het ontwikkelen van intuitie, bij problemen met zingeving, te weinig vertrouwen op eigen inzicht, e.d.

Dit zijn enkel handreikingen. Als je ergens mee zit dat niet specifiek vermeldt staat in bovenstaand overzicht, neem dan zeker ook contact op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan en andere pagina\'s van de website te bezoeken, geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies.